theedoos-bredemeijer-4-blikjes-maatschep-open-1280px

Theedoos bamboe met 4 blikjes en theemaatlepel, zwart gelakt

49,95

Bewaar je losse thee op stijlvolle wijze met deze zwarte Bredemeijer® theedoos. De theedoos is voorzien van 4 blikjes en speciaal ontwikkeld voor het bewaren van losse thee. Zo blijft de thee langer houdbaar en blijft de smaak behouden. Met de bijhorende theelepel schep je de thee makkelijk uit de blikjes en dankzij de doorzichtige vensters, zie je precies welke thee in welk doosje zit. Door het uitgeslepen gootje aan de voorzijde, is de deksel makkelijk te openenen. De theedoos is gemaakt van bamboe en heeft een stijlvolle uitstraling door de matte zwarte kleur. Een musthave voor de echte theeliefhebber!

De theeblikjes in deze doos kunnen we natuurlijk vullen met uw favoriete theetjes, en dan nog een mooi kaartje erbij, dat maakt het helemaal een op-en-top persoonlijk geschenk!

2 op voorraad

Extra's

Je kunt natuurlijk alleen de theedoos bestellen ... maar aan de gekozen theedoos kunnen we van alles en nog wat toevoegen: thee natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook een leuk kaartje, met of zonder tekstje, en eventueel een mooi cadeaupapiertje er om heen. De afbeeldingen hieronder werken als drukknoppen. Door er op te klikken/tikken komt er een roze lijn omheen en heb je de uitbreiding aan de theedoos toegevoegd. Door op de tekst onder de afbeelding te klikken/tikken krijg je meer informatie over die toevoeging.

  Thee in blikje 1

  Met welke thee mogen het eerste blikje vullen (we tellen van linksboven naar rechtonder, als de regels op een bladzijde)? Onderop ieder blikje plakken we een sticker met een beeldmerk, een korte omschrijving van de thee en de ingrediënten. Klik/tik op de tekst onder een foto voor meer informatie. Klik/tik op een foto om een product te selecteren.

  Thee in blikje 2

  Met welke thee mogen het tweede blikje vullen (we tellen van linksboven naar rechtonder, als de regels op een bladzijde)? Onderop ieder blikje plakken we een sticker met een beeldmerk, een korte omschrijving van de thee en de ingrediënten. Klik/tik op de tekst onder een foto voor meer informatie. Klik/tik op een foto om een product te selecteren.

  Thee in blikje 3

  Met welke thee mogen het derde blikje vullen (we tellen van linksboven naar rechtonder, als de regels op een bladzijde)? Onderop ieder blikje plakken we een sticker met een beeldmerk, een korte omschrijving van de thee en de ingrediënten. Klik/tik op de tekst onder een foto voor meer informatie. Klik/tik op een foto om een product te selecteren.

  Thee in blikje 4

  Met welke thee mogen het vierde blikje vullen (we tellen van linksboven naar rechtonder, als de regels op een bladzijde)? Onderop ieder blikje plakken we een sticker met een beeldmerk, een korte omschrijving van de thee en de ingrediënten. Klik/tik op de tekst onder een foto voor meer informatie. Klik/tik op een foto om een product te selecteren.

  Theegerei

  Mag er nog wat theegerei bij? Klik/tik op de tekst onder een foto voor meer informatie. Klik/tik op een foto om een product te selecteren.